Ota yhteyttä + hinnat /Contact information + price list

Valo- ja videokuvausta, valokuvausretkiä sekä sisällöntuottamista ulkoiluun, matkailuun, retkeilyyn ja vaeltamiseen liittyen joka puolella Suomea.

Photography and videos, social media content providing in Finland regarding outdoors, travel, nature and hiking.

Y-tunnus / Company ID: 2887141-4
Tavintie 4 D 24, 40400 JYVÄSKYLÄ
p. 040 181 0885

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut / Inquiries: sulanderphoto@gmail.com / p. 040 141 0885

Perushinnat, valokuvaus ja videokuvaus / Basic price list, photography and videos (+ travel expences):

1-4 h / 300 € + 24% ALV
4-8 h / 500 € + 24% ALV

Hinta sisältää kaikki onnistuneet kuvat / valmiin videotuotteen.

Lisätyö 50 € + 24% ALV / alkava tunti, esimerkiksi siinä tapauksessa, että jo hyväksyttyä tuotetta tarvitsee vielä muokata.

Hinta sis. tänä aikana kuvatun materiaalin editoinnin. Tämä opiskelijahinta voimassa vuoden 2019  loppuun mennessä tehdyistä varauksista Keski-Suomen alueella ja muiden reissujen yhteydessä kuvaajan aikataulun mukaisesti myös muualla (Muonio, Ylläs, Posio, Sodankylä). Jos sinulla on ehdotus yhteistyöstä tai pidemmästä sopimuksesta, ota yhteyttä.

Erikseen kuvauskohteeseen matkustettaessa kohtuulliset matkakulut laskutetaan lisäksi (esimerkiksi bussilipun hinta tai vastaava korvaus).

Valokuvausretket ja henkilökuvaukset luontoympäristössä

Keski-Suomessa ja Lapissa on mahdollisuus henkilö- tai esimerkiksi perhekuvauksiin luontopoluilla tai vaellusreiteillä. Useat persoonalliset kuvauspaikat sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien päässä, mutta myös erikoisemmat ja vaikeammin saavutettavat kohteet ovat mahdollisia. Tarjoukset näistä räätälöidään aina kuvauksen ja kohteen mukaan, hinta alkaen 124 € sis. ALV.

Valokuvausretkellä saat neuvoja oman kamerasi käyttöön ja pääset helposti saavutettaviin kohteisiin harjoittelemaan valokuvausta luontoympäristössä. Retket tulossa saataville ihan pian, mutta jos haluat yksityisen retken, ole yhteydessä: sulanderphoto@gmail.com

Videokuvauskurssit

Hankkeille ja yrityksille järjestettävissä parin päivän videokoulutuksissa opetellaan kuvaamaan käytössä olevilla laitteilla ja editoimaan ilmaisohjelmalla videoita esimerkiksi opetuskäyttöön tai someen. Videokuvauskurssiin voi yhdistää myös yrityksen henkilökuvaukset tai markkinointivideon kuvaamisen. Tarjous tehdään tarpeen mukaan.

Somen sisällöntuotannon paketit yrityksille ja yhdistyksille (minimi 3 kuukauden sopimus):

7-8 julkaisua per kk (84-100 kuvaa vuodessa), suunnittelupalaveri ja kuvauspäivä sovittuina ajankohtina neljä kertaa vuodessa, laskutetaan 250 € / kk (3000 € / vuosi).

Osittainen sisällöntuotanto, kun asiakas hoitaa itse osan julkaisuista:
3-4 julkaisua per kk (36-48 kuvaa vuodessa), suunnittelupalaveri ja kuvauspäivä sovittuina ajankohtina kaksi kertaa vuodessa, laskutetaan 100 € / kk (1200 € / vuosi).

Erikseen kuvauskohteeseen matkustettaessa kohtuulliset matkakulut laskutetaan lisäksi (esimerkiksi bussilipun hinta tai vastaava korvaus).

Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin. Tarkemmat varaus- ja sopimusehdot tulossa sivuille pian.

E-mail: sulanderphoto@gmail.com

Voit olla yhteydessä myös tämän lomakkeen kautta. / You can send me a message from here:

Mainokset