Palvelut

Ydinosaamistani ovat valokuvaus ja videokuvaus. Näiden piirissä  toteutan myös valokuvausretkiä, sekä sisällöntuotantoa matkailuun, retkeilyyn, ulkoiluun ja vaeltamiseen, joka puolella Suomea.

Teen kuvausta laaja-alaisesti, monipuolisella kalustolla. Kerro rohkeasti mikä sinun tarpeesi on!


Heikki Sulander

email: sulanderphoto@gmail.com
puh. 040 141 0885


Valo- & videokuvaus

Valo- ja videokuvauksen hinnat riippuvat kuvaukseen käytetystä ajasta ja kuvauspaikan etäisyydestä. Lähtöhinta kuvauksella on:

1 – 4 h kuvaus / 500 € + 24% ALV
4 – 8 h kuvaus / 800 € + 24% ALV

Hinta sisältää kaikki onnistuneet kuvat / kuvattu videomateriaali. Kuvausaikaan luetaan mukaan myös kuvien/videon editointi. Hintaan lisätään sopimuksen mukaan majoitus -ja matkakulut. Lisätöistä, esimerkiksi jo hyväksyttyjen kuvien uudelleen muokkauksesta, veloitan 75 € + 24% ALV / alkava tunti.

Huomioithan, että pääkallopaikkani on Keski-Suomessa, mutta kuvaus onnistuu myös muualla Suomessa reissujen ja aikataulujen puitteissa. Matkakulut lasketaan kohtuullisesti, esimerkiksi bussilipun mukaan.

henkilökuvaus luonnossa

Luonto tarjoaa loistavan miljöön henkilökuviin sekä perhepotretteihin. Kuvaan mielelläni potretteja esimerkiksi luontopoluilla ja vaellusreiteille. Tarjoukset näistä räätälöidään aina kuvauksen ja kohteen mukaan, hinta alkaen 150 € sis. ALV.

Valokuvausretket

Kiinnostaako luontokuvaus, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Valokuvausretkellä saat neuvoja oman kamerasi käyttöön ja pääset harjoittelemaan valokuvausta ohjattuna luonnon valolla helpoissa luontokohteissa.

Palvelu on uusi ja tietoja tarkennetaan piakkoin. Jos kiinnostuksesi heräsi, voit varata oman retkesi jo nyt sähköpostilla sulanderphoto@gmail.com

Videokuvauskurssit

Olisiko aika ottaa videokuvaus osaksi yrityksenne tai yhdistyksenne arkea? Tiesitkö, että videot ovat oiva tapa syventää opetusmateriaaleja? Niillä on myös helppo luoda sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Järjestän hankkeille ja yrityksille parin päivän tiiviskursseja videokuvauksesta ja videoiden editoinnista. Koulutuksessa käytetään teillä käytössä olevia laitteita ja editoinnin ilmaisohjelmia, joten vinkit saa suoraan käytäntöön.

Opetus on mahdollista yhdistää myös yrityksen henkilökuvaukseen tai markkinointivideon kuvaamiseen.

Pyydä tarjous: sulanderphoto@gmail.com

Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin.
Tarkemmat varaus- ja sopimusehdot tulossa sivuille pian.